Varga Pincészet


A legjobb adottságú borvidékeken dolgozunk. A Balatoni borrégióban és a Tokaji borvidéken a fehérborokra és a rozékra, az Egri borvidéken a vörösborokra koncentrálunk, mert mindenből a legjobbat szeretnénk nyújtani. Több mint 250 hektáron művelünk szőlőt, hogy prémium boraink sorsát a szőlő ébredésétől a palackozásig végigkísérhessük. Családi tulajdonú pincészetünkben a szőlőtermesztés és borkészítés során a hagyományos módszereket ötvözzük a modern, újító megoldásokkal, mert döntéseinknél a legfontosabb szempont mindig a borok minősége. A vásárlók igényeihez igazodó, egyedülállóan széles borválasztékot kínálunk, hogy mindenki találhasson kedvére valót. Könnyű, friss, gyümölcsös és testesebb, érlelt borainkat egyforma gondossággal, odafigyeléssel készítjük el. Amellett, hogy boraink nagyon népszerűek a vásárlók körében – a vargabor kifejezés mára fogalommá vált - folyamatosan szép eredményeket érnek el a szakmai megmérettetéseken is. Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizlingünk 2015-ben, az egyetlen hazai rendezésű nemzetközi borversenyen, a VinAgorán, igen rangos mezőnyben, elnyerte a "VinAgora legjobb magyar fajtabora" kitüntető címet. Hiszünk az elhivatott munkában, a szakmaiságban, a folyamatos fejlődésben. És mindenekelőtt, hiszünk a jó borokban. Célunk, hogy a minőségi borok fogyasztása ne csak egy szűk réteg és ne csak az ünnepek kiváltsága legyen, mert egy pohár jó bor elfogyasztása a nap végén nem lehet luxus.
Vásárolj online! Lépj velünk kapcsolatba!
icon icon
Nézd meg kedvezményes ajánlatainkat! Iratkozz fel hírlevelünkre!
icon icon

Ünnepi borválogatás

9.193Ft helyett 6.998Ft

A minőségi, együtt töltött időre ajánljuk ÜNNEPI HANGULATBAN prémium borválogatásunkat. Legsikeresebb, aranyérmes boraink kerültek be a csomagba; a töppedt szőlőből készült Aranymetszés Szürkebarát, amely csodálatosan harmonizál a libamájból készülő fogásokkal… a halászléhez, fűszeresebb levesekhez ajánlott illatos Aranymetszés Irsai Olivér, és az Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizling, a húsos fogások, így a töltött káposzta remek kísérője. De a forralt bort is érdemes kiváló minőségű alapanyagból készíteni, mondjuk a Töpszliből, hiszen az ízhatást a bor fogja meghatározni, a fűszerezés csak árnyalja.