Részvételi szabályzat

Mikor és mennyit kell futnod?

Az EGY KÖR A HEGY KÖRÜL virtuális futóversenyünket 2022. június 9 és október 31. között tudod teljesíteni. Ebben az időintervallumban bármikor lefuthatod a 11 km-es, 157 m-es szintemelkedésű távot. Hajnalban, délelőtt, alkonyatkor… amikor neked jólesik. Egyedül vagy barátokkal – ezt is rád bízzuk. 

Merre fuss?

Töltsd le a pontos útvonalat egy okoseszközre (telefonra vagy okosórára) erről a linkről: https://www.alltrails.com/explore/map/egy-kor-a-hegy-korul-virtualis-varga-futas-e97c864

Google térkép: https://goo.gl/maps/aWVDZ4xfJacx9p7s9

A letöltéshez rendelkezned kell egy PRO verziójú, megfelelő GPS tracking applikációval, pl. AllTrails. Ezzel tudod követni a térképen az útvonalat. Indulás és érkezés a Varga Pincészetnél: 8257 Badacsonyörs, Füredi út 49. (a 71-es út mellett)

Hogyan igazold, hogy lefutottad?

Kérjük, hogy az általad használt applikációról készíts egy képernyőfotót, amikor célba értél, ezzel tudod majd igazolni, hogy megtetted a távot.

Van regisztráció?

Igen, a részvételmenüre kattintva a webshopunkba irányítunk, itt tudod befizetni a 1.499 Ft-os regisztrációs díjat, és elfogadni a regisztrációs nyilatkozatot.

Van díjazás?

Hívhatjuk díjazásnak, mi inkább ajándéknak nevezzük. Ha teljesíted a távot 2022. október 31. éjfélig, átveheted az ajándékodat badacsonyörsi borboltunkban: egy boros tárolórekeszes textiltáskát, egy üveg prémium Aranymetszés Friss Irsai Olivér száraz fehérbort és egy hűtőmágnest. Kérjük, hogy a táv teljesítését igazoló képernyőfotót mutasd be a borboltban, vagy küldd el az alábbi e-mail címre: info@vargabor.hu

Aktuális nyitvatartásunkról kérlek informálódj a Google-ben, illetve Facebookon. 

Címe: 8257 Badacsonyörs, Füredi út 49. (a 71-es út mellett) Amennyiben zárás után érsz a borbolthoz, akkor se ess kétségbe, ajándékodat bármelyik napon átveheted nyitvatartási időben.

Részvételi szabályzat PDF.